Sziasztok!

Az Aupairmunkák 2006 óta foglalkozik Au Pair közvetítéssel és ezalatt az idő alatt rengeteg fiatal lányt helyeztünk el Angliában kedves családokhoz.

Csapatunkban vannak, akik szintén voltak Au Pairek, mások dolgoztak tanárnőként, illetve Nanny pozícióban is, így pontosan tudjuk hogy miken megy keresztül az, aki belevág egy ilyen fantasztikus lehetőségbe, amely a jelentkezőinknek egy életreszóló kaland és tapasztalat!

Szeretnénk ezt az élményt minél több fiatalnak megadni, így nagy gondot fordítottunk arra, hogy csakis a legjobb angliai ügynökségekkel dolgozzunk, akik leellenőrzik a családokat és biztonságot nyújtanak az Au Paireknek!

2014 januárjában új tagokkal bővült ügynökségünk csapata és örömmel jelenthetjük, hogy Program Menedzserünk több, mint 12 éves tapasztalatával biztosítja minden jelentkezőnk biztonságos és  személyreszabott elhelyezését egy barátságos, informatív és nagyon segítőkész Csapattal a front vonalon.

Az AuPairMunkák Csapata Te érted van!

 

Au Pair Program Koordinátorunk 

Angliai képviselet

A regisztráció és jelentkezési lapok beérkezése után, Koordinátorunk kapja meg az elkészített Profilokat és veszi át a kapcsolatot a jelentkezőkkel. Megismerve a jelentkezők kívánságait és motívációját, amiért Angliába szeretnének érkezni, Koordinátorunk képviseli a jelentkezők érdekeit a partnereinknél és választja ki a fogadó családokat személyre szabottan és többi kollégánkkal együtt készít fel Mindenkit az interjúra.

Koordinátorunk szintén Au Pairként érkezett ki évekkel ezelőtt Angliába, barátságos és segítőkész személyiségének, valamint tapasztalatának köszönhetően idővel egyre több Au Pair fordult hozzá tanácsért és segítségért. Kiérkezés után Au Pairjeink továbbra is odafigyelést, megértést kapnak tőle és igyekszik a beilleszkedést a lehető legjobban segíteni tanácsaival.

Fontos ezért kiemelnünk, hogy csak egy segítőkész és megértő ügynökség tud segíteni Neked, hogy Au Pair tapasztalatodból a maximumot hozd ki és a kint töltött idő alatt végig biztonságban érezd magad!

                     Ne feledd, mi kiérkezésed után is mögötted állunk és segítünk előre!