M. Tünde

elpirulasAz Aupairmunkák munkájával teljesen elégedett vagyok. Minimális anyagi szolgáltatás fejében teljes biztonságot és teljes körű felvilágosítást nyújt ahhoz, hogy az álláskereső az igényeinek tökéletesen megfelelő munkát megtalálja. Segít a munkavállalónak a képességeihez mérten választani családot és ezáltal biztos álláshoz juttatja, kockázat nélkül indulhat neki az au pair a külföldi útnak. A hivatalos ügyek intézéséhez is megadnak minden segítséget, így nem merülhet fel nyelvi akadály e téren, hisz az au pair az anyanyelvén kap segítséget.

További előnye a gyorsaság, hisz a regisztráció után rögtön van esély a tökéletes család kiválasztására és ha a jelentkező álláskereső megfelel az elvárásoknak, akkor akár pár hét alatt találhat külföldi munkát. A kapcsolattartási díj fizetésében is segítséget nyújt a cég, hisz elég ha az első ledolgozott hét után fizet az au pair, nem kell kezdőtőkével rendelkezni, valamint a teljes díj nagyon kedvező, nem megterhelő és sok kedvezményt nyújt a cég a díj fejében.

Nagy segítséget jelent a kezdőcsomag amely tartalmaz egy sim kártyát amelynek segítségével az au pair rögtön a megérkezés után felveheti a kapcsolatot a családjával, barátaival, így bármikor gond nélkül segítséget vagy tanácsot kérhet. Én is a cég segítségével találtam munkát és nagyon gyors segítséget kaptam ahhoz, hogy hamar állást találjak Angliában. Minden kérdésemre világos és gyors választ kaptam, így bármilyen felmerülő problémát gond nélkül orvosolni tudtam és maximálisan biztonságban éreztem és érzem magam jelenleg is a cégnek köszönhetően.

Az au pair munka nagyon nagy kihívást jelent számomra és rengeteg tapasztalatot gyűjthet a munkavállaló, könnyű munkával sok pénzt kereshet és a teljes összeget félreteheti akár, hisz általában teljes ellátást kap és saját lakrésszel rendelkezik a családnál. Az angol nyelv alapszintű ismeretével már könnyen elboldogulhat bárki és további előny, hogy a munka mellett összeegyeztethető a nyelvtanfolyam is, ami sokkal intenzívebb mint Mo-on, hisz itt angol nyelvterületen napi szinten lehet gyakorolni a tanultakat. A sok szabadidő lehetővé teszi, hogy utazgasson az au pair, és a cég információt nyújt a legkedvezőbb utazási ajánlatok megtalálásához is.

Barátok találására is lehetőséget nyújt a cég, hogy mindenki a lehető legjobban érezhesse magát az új környezetben. Az állás hivatalos és szabadság is jár, haza lehet látogatni többször is. Mindenkinek csak ajánlani tudom aupairmukákat, nekik pedig ezzel a levéllel szeretném megköszönni a rengeteg segítséget amit nyújtottak nekem. Ha bárkinek kérdése akad az au pair munkával és ezzel a céggel kapcsolatban, szívesen rendelkezésére állok és mesélek a tapasztalataimról, a cég facebook oldalán keresztül fel lehet velem venni a kapcsolatot, szívesen válaszolok és segítek a döntés meghozatalában az érdeklődőknek gyakorló au pair-ként.

Köszi szépen Réka!

 

M. Stefanik

Sziasztok!

Tavaly októberben úgy határoztam, hogy szeretnék kimenni Angliába babysitternek, hisz imádom a gyerkőcöket és picit beszélem a nyelvet, más nem is kellett, januárban már itt voltam. Úgy voltam vele, hogy ha nem jó bármikor hazajöhetek, max egy repülőjegy árát bukom el. Rátaláltam erre a honlapra, ahol segítettek nekem a megfelelő családot elővarázsolni meg a szükséges papírokat elintézni, nagyon könnyen ment minden. Borzalmasan izgultam, hogy jó döntés volt-e, de mostmár bátran mondhatom, hogy igen,csak azt sajnálom, hogy nem hamarabb vágtam bele.

 

Tündéri családot kaptam, a szülők majdnem egyidősek velem, így nagyon jól kijövünk, segítenek bármi gondom van. Két kisbabára vigyázok, akik tündéri aranyosak, igazából nem kell megszakadni. Imádják a főztömet, teljesen rákaptak a rántott húsra… 🙂 Van heti két szabadnapom, amikor reggeltől estig csavargok, gyönyörű ez a hegyvidékes táj, rengeteg a kirándulóút, de ha rossz az idő, akkor meg a bevásárlóközpontokat járom. Elvarázsolt itt a sokféle nemzetiség, milyen békében és barátságban élnek együtt, már van pakisztáni, senegáli és olasz barátom is. Az itteniek borzasztó kedvesek és segítőkészek, teljesen más, mint otthon, eddig csak pozitívan csalódtam. Ja, és az sem igaz, hogy itt állandóan szakad az eső! :)))

 

K. Eszter

Sziasztok!

Én ezen a cégen keresztül találtam fantasztikus családot! Megbízhatónak tartom ezt a módszert nagyon! Nagyon kedves emberek dolgoznak itt, folyamatosan tartottam a kapcsolatot a családdal és az összekötőmmel. Megbeszéltük a kezdésem időpontját, megrendeltem a repjegyet és minden ment gördülékenyen! Az első pár nap nehéz volt, a nyelv miatt, de minden nap egyre többet és többet tanultam. Iskolába járok, megfizethető áron.  A nyelvtudásom egyre jobb és jobb… Nagyon boldog vagyok, hogy ezen a cégen keresztül jutottam el ide! Terveim között szerepel, hogy itt dolgozzak a szakmámban, mert úgy érzem,megnyílt előttem az egész VILÁG!

Élni tudni kell és neked is ezt ajánlom! Vágj bele!

Millió köszönet nektek!!!

 

F. Eszter

Sziasztok!

Én is ezen a cégen keresztül jöttem ki, és természetesen csak ajánlani tudom minden lánynak, aki au-pair szeretne lenni. Én véletlenül találtam rájuk, mindent átolvastam a közvetítés folyamatáról, mindenről és nagyon jónak találtam. És így is lett! A közvetítés gyors volt,  nagyon segítőkészek és kedvesek, minden a legnagyobb rendben volt, egy cseppet sem kellett aggódnom a dolgok intézése miatt 🙂 Nagyon jó családhoz kerültem! Megérkezésem után is felvettem a kapcsolatot Edinával, és akkor is nagyon sok segítséget kaptam tőle! Úgyhogy szerintem ők egy szuper ügynökség, tele jó családokkal, szóval hajrá csajok! 😉 Blogot is írok a kint létemről, az au-pairkedésről, magáról a munkáról és hogy a mellett mennyi helyre eljutottam/eljuthatok még, az új kapcsolatok szerzéséről, egyszóval az angliai életemről 🙂

www.eszterinengland.blogspot.com

 

Katalin F.

Mikor elhatároztam, hogy au pair-nek állok egy évre, úgy döntöttem, igyekszem minél biztosabbra menni (már ami a saját biztonságomat érinti), úgyhogy ügynökségen keresztül keresek családot. Több céget is felkerestem, volt olyan, amelyik nagyon lassan jelzett vissza. Azt gondolom, hogy egy komoly cég reakcióideje rövidebb és biztosabb egy mezei csiga átkelek-az-autópályán akciójánál, illetve egy komoly cég működése abszolút legális.

Így aztán igazán szerencsésnek mondhatom magam, hogy hamar rátaláltam az aupairmunkak.hu-ra, mert ez az ügynökség határozottan megfelelt az elvárásaimnak. Annak ellenére, hogy a problémás és válogatós au pair-jelölt kategóriába sorolnám magam, az aupairmunkák.hu tündérvarázslóasszonya,kevesebb, mint egy hét alatt megtalálta nekem az ideális családot.

 

Három kismanó nővére lettem egy évre, egy gyönyörű, történelmi városban, Londontól másfél órányira, sok szabadidővel, és még több új baráttal. 🙂

 

Csilla in Weimar 2013

Sziasztok!

Én 2013 elején kezdtem el komolyan gondolkodni, hogy az iskola végeztével, külföldön kellene szerencsét próbálnom. A nyelvtudásomban annyira még nem éreztem magam magabiztosnak, ezért kicsit tartottam tőle, de nagyon sokat gondolkoztam rajta, mivel elég sokat foglalkoztam rokonok, ismerősök gyerekeivel otthon is ezért, az au pair oldalakat, közvetítőket kezdtem el keresni az interneten. Így találtam rá a Pannónia au pairs-ra, ezután felvették velem a kapcsolatot, és májusra találtak nekem egy családot, persze előtte a családdal elbeszélgetnem Skype-on nagyon kedvesek voltak már elsőre is, ezután egy-két napot vártam a család visszajelzésére, ami szerencsére pozitív volt. 🙂 Ezt követően még három hónapot otthon voltam és természetesen kaptam a családtól, barátoktól a kért vagy kéretlen tanácsokat, rémtörténeteket, amik néha persze elbizonytalanítottak, de nagyon boldog vagyok, hogy nem hallgattam másra, persze bennem is felmerültek azok a kérdések, kételyek például:

„Kevés a fizetés?” Ha jobban bele gondolunk NEM kevés Magyarországon csak egy kicsit keresnénk többet vagy még lehet hogy kevesebbet, már ha lenne munkánk és azt se feledjük el, hogy ételt, italt, rezsit sem kell fizetnünk, csak ha akarsz akkor veszel magadnak ruhát, vagy ha elmész valahova, sőt itt még ha nem is jársz nyelv iskolába akkor is nagyon gyorsan fogsz fejlődni. Azt se feledjük el, hogy a nyelviskoláért otthon elég sokat kéne fizetni, úgyhogy szerintem megéri.

„Kedves lesz a család?” Ezt miután megérkeztem minden családtag, barát megkérdezte és persze bennem is felmerült a kiutazásom előtt. Akkor azt gondoltam, hogy a családnak sem érdeke, hogy rosszul érezzem magam már, csak azért sem mert pár hónap alatt találtak egy megfelelő, au pairt és nekik sem érdekük újra kezdeni a keresést. Ráadásul én leszek a gyerekükkel, és ha nekem mindenem megvan, akkor jobban tudok koncentrálni a feladatomra. Ez tényleg így van, nekem nagyon kedves családom van, nagyon megkedveltem őket. Pár hete mondta az anyuka, hogy nagyon örülnek, hogy itt vagyok, ami nagyon jól esett.

„Magányos leszek távol az otthontól?” Alapvetően elég zárkózott vagyok, de itt próbálok mindenki felé nyitott lenni, talán az első barátot a legnehezebb megtalálni azután már jön a többi is, ha van egy kis szabadidőm én próbálok elmenni valamerre inni egy teát vagy csak sétálni egy kört a városban szét nézni.

„Az au pair munka után milyen lehetőségeim lesznek?” Szerintem rengeteg lehetőség fog elém tárulni nagyon jól fogok németül beszélni így német nyelvterületen és Magyarországon is több lehetőség tárul elém. Másik jobban fizető munkát tudok találni magamnak vagy akár itt folytatnám a tanulmányaimat. A lehetőségek határtalanok. 🙂

Persze furcsa volt, hogy egy idegen családba csöppentem, de az én családom nagyon kedves és normálisan állnak hozzám.

Az ügynökség maximálisan segített

 

például: buszt találni, vagy ha valami kérdésem volt nagyon hamar kaptam választ és, ami szintén nagyon nagy pozitívum a kiutazásom után másfél hónappal is ugyanolyan

gyorsan és kedvesen válaszolnak.

   

Petra H.

Sziasztok!!!

Jelentkezem Bristolból, ahol napsütéses volt az egész hétvége. Már a negyedik hónapomba léptem az itt tartózkodásomat illetően. 🙂  A közvetítés nagyon hamar és zökkenőmentesen zajlott, az ügynökségben maximálisan meg lehet bízni, tudom, hogyha bármilyen probléma merülne fel, akkor rájuk számíthatok.

A szükséges papírok beszerzését követően felregisztráltam az oldalra és nem sokkal később (kb 1 hét vagy kevesebb) már böngésztem is a családok adatlapját. Eközben folyamatosan egyeztettem az ügynökéggel is skype-on. Azután skype-on folyt az egyeztetés egy nagyon szimpatikus családdal, akiknek 2 gyönyörű gyermekük van (3 és 4 évesek). Már láttam a családról képet ideutazásom előtt, így tudtam kit kell keresni a repülőtéren. Bristol, a gatwicki repülőtértől kb 3 órára fekszik, de szerencsére nem kellett egyedül utaznom, hiszen a “vendéglátó anyu” már a reptéren várt egy lappal a kezében (mint a filmekben), amin a nevem volt. 🙂 Miután megérkeztünk a házba, megmutatták a szobámat, ami jól felszerelt, kényelmes, barátságos és világos. Van tv-m, amin beállítottam az angol feliratozást a műsoroknak, így azért könnyebb megértenem és tanulok is.A dvd lejátszót a tv-be építve találtam meg, ami szintén nagyon hasznos, hiszen hoztam otthonról magyar zenéket, amiket jól esik hallgatni néhanapján. 🙂 Másnap megismerkedtem a gyerekekkel, már az első nap nagyon jól telt, mostanra pedig állíthatom, hogy ha nem látnám őket két napig, hiányoznának. Most pont oviban vannak, délután megyek értük autóval, amit a család biztosított. Kezdetben furcsa volt vezetni a “másik oldalon”, de vehettem pár órát vezetésből, amit a család finanszírozott. Szépen lassan berendezkedtem, mostmár tudom, hogy hol vannak a jó boltok, a fantasztikus szórakozóhelyek és sikerült barátokat is találnom, mind magyar, mind angol részről. 🙂

Mindenkinek csak ajánlani tudom az au pair-kedést és ezt az ügynökséget. Cseppet se féljetek kimozdulni otthonról, Magyarországról, mert egy felejthetetlen kaland vár rátok! 🙂

 

Sz. Nikoletta

Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a céget, én nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatásaikkal. Segítőkészek, kedvesek, a családkeresés gördülékenyen ment, alig 2 hét alatt sikerült egy nagyon rendes angol családhoz kerülnöm. Érdemes belevágni egy kis kalandba, megéri!!! Ez egy korrekt, megbízható cég, bátran ajánlom mindenkinek! 🙂

Nekem nem volt gondom eddig semmivel, de ha lenne, van kihez fordulnom, hiszen az ügynökség mindig kérdezi, hogy sikerült a beilleszkedés, hogy érzem magam…:)

Egy szóval elmondom: FANTASZTIKUSAK!!! Köszönöm 🙂